pühapäev, 17. oktoober 2010

Saja krooni eest muda minu rattal

   Täna oli see päev, kui toimus "Jalgrattakross Jüri sügis". Võtsin omale paar tundi aega, et kodukülas rattaga paar kiiremat singlit teha. Läksin veits varem kohale, et ikka õigel ajal starti saada. Võistluskeskuses ei olnud sel ajal mitte mingit infot, ei raja pikkuse ega ka stardiaegade kohta. Registratuurist küsisin infi aga nemad ei osanud midagi tarka öelda. Mis siis ikka, nimi kirja number rattale ja stardimaks korraldajatele.
   Nüüd õhinaga rada uurima, algus asfaltil- ok võin asfaltil ka sõtkuda, kuid siis suunati sujuvalt võsa vahele. Seal oli muda rohkem, kui rutsi eest. Ja mida aeg edasi, seda mudasemaks läks. Tegin siis tutvumisringi ära ja läksin uurima, millal juba rajale saaks. Siis aga selgus minu masenduseks tõsiasi, et mehed saavad rajale alles ca. 2h peale esimesi starte. Eksole, pidin selleks ajaks juba kammitud ja pestud olema ning kodust lahkuma...

 Pöördusin siis lootusrikkalt korraldajate poole, et varem rajale saada või oma stardimaks tagasi saada. Härra aga oli resoluutne ja leidis, et nemad on oma kulutused teinud ja ma peaks siis lihtsalt mitte startima.



Niis siis läkski, et tegin mõne kiirema ringi, et mahv kätte saada ja suundusin kodu poole. Täitsa mugav oli sellise mudakollina läbi Jüri sõita. Koju jõudnud ja oma rattale pilgu heitnud sain aru, et seda muda, mis ratta külge oli kleepunud oli kindlasti  vähemalt 100- krooni eest, mille pidin stardimaksuks tasuma.



Kahju, et seekord ässadega joonele ei saanud aga see eest sain täiesti arvestatava trenni. Samas, ilma selle võistluseta poleks ma kindlasti rattaga sõitma läinud, +2 kraadi tundub veits kõhe põldude vahel ratast sõtkuda. Aga mudastel singlitel, mis olid asula vahele maha märgitud, oli cool.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar